De nu 59 jarige Savoy Jazzmen is op tournee!

Voor een onvergetelijke herinnering komt De Savoy ook bij U!

Weet je het nog? Legendarische muziekfeesten op de middelbare school, zaterdagavond dansen in de Poort van Kleef, lekker swingen op de Markt in Eindhoven; meestal op de opzwepende klanken van het Eindhovense orkest de Savoy Jazzmen.

Veel stappers van toen kennen De Savoy nog wel. Sinds de Sixties heeft deze band jarenlang flink aan de weg getimmerd. Resultaat: tweeduizend optredens in acht landen in Europa, zeven lp’s en drie cd’s, optredens op tv (o.a. Willem Duys) en voor de radio. Nu, bijna 60 jaar later, zijn de muzikanten wel wat ouder maar de vitale band heeft nog helemaal niets van zijn energieke glans en swing verloren.

De Savoy Jazzmen is regelmatig te gast bij locaties in de ouderenzorg. Speciaal voor bewoners van deze locaties geeft de Savoy Jazzmen een concert met beroemde jazzklassiekers: ‘A Sentimental Journey’. Met vlotte en populaire nummers voert de band de toeschouwer terug naar de bruisende naoorlogse sfeer van dans en swing. Pure nostalgie voor de ‘tieners van toen’ die er nu niet eens de deur voor uit hoeven!

Kijk op de concertagenda en zie wanneer de Savoy Jazzmen weer bij u in de buurt is. Zing en dans met ze mee en herbeleeft die prachtige tijden van toen met al je vrienden en familieleden van nu. Iedereen is van harte welkom!

De Savoy komt ook naar U toe!

Neem contact op voor meer informatie.

September 2015 – de Savoy bedankt de Vitalis WoonZorg Groep. Organisator Judith Hovenier en Bandleider Karel de Jong realiseren samen de eerste ‘A Sentimental Journey’.